Géén materiaal te hard voor betonboringen!

R.G. Diamant Betonboringen, voor al uw boringen over heel België!

R.G. Diamant Betonboringen heeft de afgelopen jaren geen onbelangrijke plaats ingenomen op het gebied van boren in beton. De firma uit Geel voert dagelijks boringen in Vorst, Laakdal uit voor particulieren en aannemers. Boren van onder naar boven, onder een hoek en diepe boringen vormen geen probleem.

20mm tot 750mm

Er worden betonboringen doorheen verschillende materialen als gewapend beton en steen uitgevoerd, telkens van 20mm tot 750mm. Afhankelijk van het te boren materiaal en diepte worden verschillende machines gebruikt.

Nauwkeurig werk

Dergelijke boringen is heel nauwkeurig werk dat u het best kunt overlaten aan de vakman. Vanwege onze jarenlange ervaring bent u bij R.G. Diamant Betonboringenverzekerd van kwaliteit en staat de firma uit Vorst, Laakdal garant voor de juiste boor- en plaatsafstemming.

Contact

R.G. Diamant Betonboringen verleent zijn diensten tegen scherpe prijzen en uitstekende service. Naargelang de werkzaamheden worden de juiste materialen ingezet en alles netjes achtergelaten. Vraag vrijblijvend naar een offerte.

Clikc+